Voor wie? 

klimRoos Coaching is er voor alle kinderen en jongeren die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken om beter om te leren gaan met bijvoorbeeld: 

  • problemen op school;

  • problemen met leren, plannen of concentreren (executieve functies);

  • verdriet om verlies door bijvoorbeeld overlijden, verhuizen of een veranderde gezinssituatie;

  • boosheid, angst, onzekerheid of perfectionisme;

  • pesten;

  • hooggevoeligheid;

  • omgaan met anderen en het maken van vrienden.

Vind je coaching voor je kind nog een te grote stap, maar maak je je wel zorgen en wil je graag met iemand bespreken wat je in deze situatie kan doen? klimRoos Coaching  is er ook voor ouders die graag eens willen sparren. Ze luistert graag en denkt graag mee over mogelijke oplossingen en vervolgstappen. Dit kan ook telefonisch.

Daarnaast ondersteunt klimRoos andere professionals in hun begeleiding van kinderen door bijvoorbeeld gesprekken, observaties of het verzorgen van workshops. Leerkrachten, scholen, kinderdagverblijven en andere professionals zijn meer dan welkom om te informeren naar de mogelijkheden.

klimRoos Coaching begeleidt kinderen individueel of in een kleine groep, de zogenaamde CoachClub. Beide soorten trajecten zijn laagdrempelig, kortdurend en zoveel mogelijk spelenderwijs. Wanneer de coach van mening is dat zij niet de beste persoon is om het kind verder te helpen, zal zij doorverwijzen naar een andere vorm van hulpverlening. Een kindercoach stelt geen diagnoses. 

Heb je een vraag of wil je een kennismakingsafspraak maken? Neem vrijblijvend op!

info@klimrooscoaching.nl                                                                                

 
 
091d174bf36f86ea18c8d1ba1eff26b6.jpg

klimRoos voor kinderen 

Heb je buikpijn om naar school te gaan? 

Vind je het lastig om vriendjes te maken?

Vind je het heel moeilijk op school?

Ben je erg verlegen? 

Word je snel boos of bang?

Ben je verdrietig om iets wat gebeurd is?

Soms kun je wel wat hulp gebruiken. Iemand die naar je luistert. Iemand die echt hoort wat je zegt. Iemand die niets gek vindt en die jou de juiste vragen stelt. De juiste vragen om erachter te komen wat je nu echt wilt. Iemand die vertrouwen in je heeft en die samen met jou gaat uitzoeken hoe jij dat wat je wilt ook kunt bereiken.  

Misschien voel je je even niet zo lekker in je vel of heb je buikpijn om naar school te gaan. Het is druk in je hoofd, of je maakt je erg veel zorgen. Misschien mis je iemand die niet meer bij je is. Of misschien is er niet eens een duidelijke reden, maar zou je zo graag willen dat je je lekkerder zou voelen.

klimRoos wil je hierbij ondersteunen. Zodat je weer met plezier naar school gaat, je minder zorgen maakt, je weer kunt genieten, het weer gezellig is thuis, enzovoort. Dat pakken we op jouw manier aan. Dat kan heel spelenderwijs, of met serieuze gesprekken en alles er tussenin. We onderzoeken samen wat voor jou werkt en wat jij nodig hebt. Wanneer je het fijn vindt mag je alleen met me praten, maar het is ook prima wanneer je ouders er ook bij zijn. En wil je liever niet alleen worden gecoacht, maar samen met een paar andere kinderen van jouw leeftijd? Ook dat kan!

klimRoos helpt je graag weer te groeien! Vraag je ouders om contact met me op te nemen. 

 
pexels-photo-736842.jpeg

klimRoos voor jongeren

Zit je niet lekker in je vel?

Heb je weinig zelfvertrouwen?

Vind je het moeilijk om vrienden te maken? 

Wil je meer bereiken dan je nu doet, maar weet je niet hoe?

Weet je niet wat je wilt?

Ben je iemand verloren van wie je veel hield?

Heb je het moeilijk op school of thuis?

Dan is het heel fijn dat er iemand is die naar je luistert, die je accepteert zoals je bent, die je niet veroordeelt en die je helpt je die stappen te ondernemen waardoor je je weer beter voelt. Ouders, familieleden of vrienden kunnen deze rol vervullen, maar soms kan het ook erg prettig zijn je verhaal te doen bij iemand die je kan vertrouwen, maar die verder van jou en de situatie af staat. klimRoos wil er dan graag voor je zijn. 

Je bent welkom om vrijblijvend contact op te nemen. 

info@klimrooscoaching.nl

 
connected-1327191__180.jpg

klimRoos voor ouders

Het is niet gemakkelijk om te zien dat je kind zich niet zo lekker voelt. Misschien is de reden je bekend, maar misschien ook niet. Je wilt je kind graag helpen, maar je weet niet goed hoe. Misschien sta je wel te dichtbij om je kind te kunnen helpen, of misschien kom je er niet aan toe. Het kan zijn dat je even niet meer weet hoe met het gedrag van je kind om te gaan.

Wellicht kan klimRoos iets voor je betekenen. klimRoos luistert graag, oordeelt niet en denkt graag met je mee wat je kunt doen om de situatie te verbeteren.

Neem gerust contact op. 

info@klimrooscoaching.nl