plaatje brugklastraining.jpg

Voor je het weet is het zover …

Het lijkt misschien nog ver weg, maar je zult zien dat het zover is voordat je het weet: het einde van het schooljaar. Heb je een groep 8-er in huis? Grote kans dat de stap naar de middelbare school hem of haar (en wellicht ook jou) al behoorlijk bezig kan houden. Het is ook nogal wat natuurlijk…

klimRoos helpt je groep 8-er graag met zoveel mogelijk zelfvertrouwen te beginnen op de middelbare school. Daarom is er een nieuwe training in een kleine groep (max. 6 kinderen) waarbij wordt stilgestaan bij: bouwen aan je zelfvertrouwen, zelfkennis, weten hoe je goed voor jezelf zorgt, slim leren en plannen, omgaan met verwachtingen, het maken van nieuwe vrienden en het omgaan met docenten, veranderingen die horen bij de puberteit, ontspannen, het ontwikkelen van een positieve mindset, en nog veel meer.

De training bestaat uit 6 bijeenkomsten van 2 uur. 4 bijeenkomsten vinden plaats voor de zomervakantie, 2 erna.

De eerste bijeenkomsten van de brugklastraining hebben inmiddels plaatsgevonden. Kinderen kunnen zich helaas niet meer opgeven. In het nieuwe schooljaar volgen nieuwe data.

Geïnteresseerd, maar komt de dag of tijd niet goed uit? Laat het weten, wellicht komen we tot een oplossing.

Kosten: € 195 euro. Dit is inclusief een werkboek, het intakegesprek en drinken en wat lekkers tijdens de bijeenkomsten.

Gun je jouw kind een zo goed mogelijke start op de middelbare school? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of meld je kind meteen aan voor een intakegesprek*.

Let op, er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wacht dus niet te lang met inschrijven.

*Waarom is er een intakegesprek? Een intakegesprek klinkt heel formeel, maar is juist bedoeld om elkaar alvast een beetje te leren kennen. Het kind weet wie de training gaat geven, wat de bedoeling is en wat er van hem/haar wordt verwacht en de coach leert het kind al een beetje kennen en kan de training, indien gewenst, aanpassen aan persoonlijke groeiwensen.